Rólunk
Jogosítvány, jogsi, autóvezetői engedély. Kereshetnénk még néhány szinonimát. Az első és legfontosabb dolog, ha jogosítványt szeretnél, hogy keresel egy igazán jó autósiskolát. Viszont, ha ide tévedtél és e sorokat olvasod, akkor nem is kell tovább keresgélned, hiszen az első lépést ki is pipálhatod.

Az ATI Autósiskola rejti mindazt, amire szükséged van. Kezdettől fogva vezető szerepet töltöttünk és töltünk be az oktatásfejlesztésben, így nem csoda, hogy az ország egyik legnagyobb múltú Tanintézete a miénk.

Nem, kedves olvasó, nem fényezni akarjuk saját magunkat, hiszen a szavak nem sokat érnek, ha nincsen mögötte tartalom. Éppen ezért olvass néhány tényt, amely segít abban, hogy mellettünk tedd le a voksodat.

Tanintézetünk minden oktatási feltétellel, felszerelt tantermekkel és műszaki tanteremmel is rendelkezik, így hallgatóink különböző videók, felvételek, diák és mozgófilmek, bemutató eszközök, makettek és számítógépes KRESZ programok segítségével sajátíthatják el a tananyagot. Bizony, akár Te is igénybe veheted mindezt, sőt, ez nem külön díj ellenében áll a rendelkezésedre, hiszen minden lehetséges eszközt biztosítunk Számodra, hogy minél gyorsabban, egyszerűbben és természetesen minél hatékonyabban sajátíthasd el a tananyagot, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szempontból.

Beszéljünk kicsit a tantermekről. Műszaki termünk nemcsak száraz, elméleti tananyagot rejt, hiszen megfoghatod, közelről megnézheted minden ott található modellünket. Légfék modellek, metszetek, bemutató alkatrészek és persze egy profi oktató segíti az eredményes tanulásod.

Tanintézetünk tanpályával is rendelkezik, ami nem egy elhanyagolható tényező, hiszen itt biztosított a gyakorlás Neked is, tökéletes körülmények között, és az első időkben, biztonságban, távol a forgalomtól.

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság szinte elképzelhetetlen az élet autó, illetve jogosítvány nélkül. Nálunk azonban nem csak személygépkocsira, de teherautóra, pótkocsira, autóbuszra, motorkerékpárra, vagy akár targoncára is megszerezheted a vezetői engedélyedet. Ráadásul, ha diák vagy, akkor nyáron akár jelentős kedvezményeket biztosítunk Számodra, ezzel is megkönnyítve a jogosítványig vezető utat.

Ha pedig szaktanfolyamra lenne szükséged, akkor is felejtsd el a kis piros x-et a jobb sarokban. Nálunk, ezt is megtalálod. A különböző kategóriás tanfolyamok mellett természetesen szaktanfolyamokat is indítunk.

Ebbe beletartoznak a személyszállító szolgáltatói, GKI autóbuszvezetői alapképesítő és továbbképző szaktanfolyamok, továbbá a GKI tehergépkocsi és járműszerelvény vezetői alapképesítő és továbbképző tanfolyamok is.

Jelszavunk a "minőség" és a jogkövető magatartás, ami cégünk minden tevékenységét tükrözi. Ne feledd, nálunk csak azért fizetsz, ami benne van az ismertetőinkben. Az Autóközlekedési Tanintézet Pécsett a Hengermalom utca 4. szám alatt található.

Gyere be Hozzánk Te is, engedd meg, hogy elvigyünk egy körre!